Az alapítvány


Kis csapatunk 2008-ban kezdte meg működését, ezt megelőzően mindenki saját indíttatásból hordta haza a talált állatokat. Mikor azt vettük észre, hogy egyre több állattal osztozunk otthonunkon, saját pénzünkön már panzióztattuk is a kutyákat. Az egyesület alapításának gondolata azért született, mert úgy éreztük, ez kevés. A közös munka gyümölcse a Kutyabaj Alapítvány, mely 2010 márciusában lett bejegyezve.
Célunk alapvetően a kidobott, sérült, bántalmazott, gyepmesteri telepeken altatásra szánt állatok, elsősorban kutyák megmentése.
A kutyákat ideiglenes befogadóknál, vagy panzióban helyezzük el az örökbe adásig. Ezek az állatok szinte kivétel nélkül testileg-lelkileg sérültek. A gondos ápolás, esetenként orvosi ellátás, műtét, valamint a szintén nagyon fontos lelki ápolás, szocializáció csodákra képes. Boldog kutyák várják szerető gazdijukat, akik alapos megfontolás után, felelősségteljesen vállalják az örökbefogadásukat.
Minden kutyát ellenőrzött helyre, oltva, féregtelenítve, chipezve, ivartalanítva, örökbefogadási szerződéssel adunk örökbe.
Életüket az örökbe adás után is nyomon követjük, a gazdival tartjuk a kapcsolatot, és szívesen nézegetjük a tőlük kapott fényképeket.
Célunk, hogy minél több állaton tudjunk segíteni, és boldog életet biztosítsunk nekik.


Sajnos rengeteg a mentendő kutya, akiket magánerőből már lehetetlen patronálni. A Kutyabaj Alapítvány (közhasznú) létrehozásával bízunk benne, hogy támogatóink lesznek, és még több négy lábúnak tudunk boldog életet biztosítani egy szerető családban.

Adószám: 18026078-1-43
Számlaszám: 10100833-01931600-01003008

Külföldről:
Iban: HU90 1010 0833 0193 1600 0100 3008
Swift: BUDAHUHB

 
Hogyan segíthetsz?
A kutyák fuvarozása (pl. orvoshoz), virtuális örökbe fogadás (pl. aki fizikailag nem tudja vállalni az állat gondozását, de úgy érzi, tenni szeretne valamit érte, az adománnyal tudja támogatni).
... »
 
Személyi jövedelemadó 1% felajánlása
Köszönjük mindazoknak, akik a tavalyi bevallásnál minket támogattak!

Az elmúlt években sokat dolgoztunk, rengeteg kidobott, beteg, altatásra váró kutyust mentettünk meg, majd adtunk sze ... »
 
Megérkezett az adó 1%!!
A múlt héten végre megérkezett, a várva várt adó 1%!!
Hála NEKTEK, összesen 1 066 241 forintot kaptunk!!
Nagyon köszönjük mindenkinek, aki a Kutyabaj Alapítvány adószámát írta be a rende ... »
 
Megérkezett az adó 1%!!
A múlt héten végre megérkezett, a várva várt adó 1%!!
Összesen 1 486 274 forintot kaptunk.
Őszinte hálánkat fejezzük ki azoknak, akik úgy ítéltek meg minket a munkák alapján, hogy érdeme ... »